Monika Beluči opet u Andrićgradu [FOTO]

SRNA - Radoje Tasić - 21. januara 2013. 058.ba

Monika Beluči u Andričgradu

ANDRIĆGRAD – Italijanska glumica Monika Beluči, koja je gost na Filmsko-muzičkom festivalu „Kustenodorf“ u Mokroj Gori, danas je ponovo sa režiserom Emirom Kusturicom posjetila Andrićgrad u pratnji.

Bez radoznalih obožavalaca i brojnih predstavnika sedme sile, kako je to bilo u subotu, 19. januara, kad ova filmska diva od naroda nije mogla mnogo toga ni da vidi u gradu od kamena, danas je Monika prošetala Andrićgradom u pratnji Kusturice.

Oni su sa najbližim saradnicima popili piće u kafiću „Goja“ na Trgu Nikole Tesle u Andrićgradu a onda u bioskopu pogledali čehoslovački film iz 1969. godine pod nazivom „Adelheid“ režisera Františeka Vlačila.

Ovaj film je svojevremeno bio zabranjivan a u njemu se govori o češkom vojniku koji čuva jedan dvorac, ranije vlasništvo njemačke porodice.

Glavni junak se zaljubljuje u kćerku vlasnika tog dvorca koja je sad sobarica u zamku ali doživljava stres kad otkrije da ona krije njemačkog vojnika.

Nakon boravka u Andrićgradu Monika Beluči se sa Kusturicom vratila u Mokru Goru.

[royalslider id=“62″]

Foto: Andrićgrad

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,