Odri Totu posjetila Andrićgrad

SRNA - Radoje Tasić - 20. januara 2013. 058.ba

Odri Tatu posjetila Andrićgrad

ANDRIĆGRAD – Slavna filmska francuska glumica Odri Totu posjetila je danas Andićgrad gdje joj je režiser Emir Kusturica pokazao šta je napravljeno za godinu i više i predočio kakvim sadržajima grad od kamena raspolaže.

Odri Totu, Kusturica i njihovi saradnici popili su piće u kafiću „Goja“, a zatim su gosti iz Francuske u Bioskopu Andrićgrada pogledali film „Pravoslavlje“ koji je kompletno autorsko djelo Emira Kusturice u kom on i igra monaha.

U knjižari „Ili-ili“, gdje su osim knjiga izložena i najpoznatija svjetska vina, Kusturica je gošći pokazao roman „Na Drini ćuprija“ preveden na više jezika, a onda joj je na izlazu iz Andrićgrada poklonio umjetničku sliku mosta Mehmed-paše Sokolovića na Drini.

Glumica poznata po ulozi Amelije Pulen u filmu „Čudesna sudbina Amelije Pulen“, zatim Koko Šanel u filmskom ostvarenju „Koko pre Šanel“ ili Irene u filmu „Neprocjenjivo“ zahvalila je Kusturici za gostoprimstvo, izrazivši divljenje i prema njegovim filmovima i zdanju Andrićgrada.

Odri Totu učesnica je Filmsko-muzičkog festivala „Kustendorf“ u Drvengradu, odakle je i doputovala u Višegrad.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,