Promocija nove knjige „Istine“, Petra Zagorskog Aškrabe

17. januara 2013. 058.ba

Petar Aškraba Zagorski

VIŠEGRAD – Narodna biblioteka „Ivo Andrić“ Višegrad za 25. januar najavila je promociju najnovije knjige „Istine“, Petra Aškrabe Zagorskog, književnog stvaraoca i istoričara iz Foče.

Aškraba u svojoj jedanaestoj knjizi, na 340 stranica, na osnovu dugogodišnjih istraživanja o porijeklu, prezimenima, seobama, zaboravu i istoriji, o ovdašnjim i svjetskim temama, o prošlim, sadašnjim i budućim vremenima, o životu pojedinca i društva, svezemaljstvu i vaseljeni – iznosi zaključke uz pitanje šta jeste i šta nije istina.

Na promociji učestvuju Boris Cicović, profesor istorije i autor, Petar Aškraba Zagorski.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,