Rogatički drugoligaš uveliko u pripremnom procesu

28. januara 2013. 058.ba

FK Mladost - zimske pripreme

Mladost puni baterije

ROGATICA – Iza fudbalera Mladsoti je već petnaest dana rada u pripremnom procesu. Na terenima rogatičkog drugoligaša vrijedno radi 28 fudbalera pa je novi šef stručnog štaba Branko Vučković na „slatkim mukama“ jer spisak treba revidirati na 20 igrača koji će dočekati proljećne okršaje na drugoligaškom istoku RS.

Vrijeme nas je poslužilo pa smo sve zacrtane zadatke uglavnom sproveli u dijelo. Veoma je bitno da su nas zaobišle povrede i prehlade koje su uglavnom sastavni dio ovog dijela priprema. Zaista će biti teško odlučiti na koje fudbalere nećemo moći računati radi ograničenog broja ali i to ćemo ubrzo iskristalisati jer slijede i kontrolni mečevi. Svi igrači iz jesenje polusezone su ostali na okupu definitivno i najbolji strijelac ekipe Nenad Tošović koji je najavljivao odlazak a u ekipu se vratio i Dejan Limić koji je nastupao za brčansko Jedinstvo. Dogovorene su pripremne utakmice sa Glasincom 2. februara, zatim sa Sutjeskom sedam dana kasnije a protiv Koline i Drine HE ćemo igrati 16., odnosno 17. febrauara. Osim ovih susreta planiramo da do starta drugog dijela šampionata odigramo još 3-4 kontrolna meča – referisao je novi kormilar rogatičana Branko Vučković.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,