Rogatički drugoligoligaš počeo pripeme

15.01.2013.

FK Mladost - zimske pripreme

STARTOVALA MLADOST

ROGATICA – Novi šef stručnog štaba Branko Vučković izvršio je prozivku fudbalera rogatičkog drugoligaša a tom prilikom sve prisutne je pozdravio i novi predsednik kluba Milenko Ikonić, potom je obavljen i prvi trening.

Ono što posebno raduje je podatak da se na prvom okupljanju pred proletnu polusezonu odazvalo čak 28 igrača Mladosti kojima je cilj da zadrže mesto u sredini tabele drugoligaškog istoka RS.

FK Mladost - zimske pripreme

– Veoma je bitno da nas je poslužilo lepo vreme, nadamo se da nas sneg neće ometati i u narednom periodu jer ćemo kompletne pripreme provesti na našim terenima i u sportskoj dvorani. Podatak o broju prisutnih na prozivci dovoljno govori o ozbiljnosti i spremnosti na rad u pipremnom periodu koji smo počeli pedesetak dana pred start prvenstva, jer je i zimska pauza bila nešto duža. Većina fudbalera je odmah pristupila treningu dok je njih 5-6 opravdano otsustvovalo ali će se i oni ubrzo priključiti trenažnom procesu. Skoro kompletan igrački kadar iz jesenje polusezone ostao je na okupu a priključili smo i desetak fudbalera iz omladinskih pogona. Svi igrači će imati ravnopravan tretman a kroz pripreme ćemo iskristalisati startnu postavu za šta imamo dovoljno vremena. U uvodnom delu radićemo na sticanju kondicije i vežbama opšte i brzinske izdržljivosti kao i vežbama snage koji će trajati dvadesetak dana a onda ćemo preći na rad sa loptom i odigravanje kontrolnih susreta – rekao je novi trener Rogatičana Branko Vučković.