Uhapšen zbog nanošenja teških povreda

21.01.2013.

Policija

NOVO GORAŽDE – Policajci iz Novog Goražda uhapsili su muškarca čiji su inicijali E.Č, nastanjenog u Goraždu, zbog sumnje da je teško povrijedio drugog muškarca u tuči u mjestu Potkozara 16. januara.

On je lišen slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda i određen mu je pritvor u trajanju od mjesec dana, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Pripadnici kriminalističke policije Policijske stanice Novo Goražde 17. januara uhapsili su E.Č., i uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predali Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo na dalji rad i postupanje.

Policijskoj stanici Novo Goražde 16. januara oko 23.00 časa prijavljeno je da se u mjestu Potkozara, ispred UO “Paris”, dogodila tuča, te da je jedno lice teško povrijeđeno.

Odmah nakon prijave policijski službenici izašli su na lice mjesta gdje su došli do saznanja da je muškarac čiji su inicijali E.Đ., nastanjeno u Goraždu, teško povrijeđen, te da je hitno prevezen u Kantonalnu bolnicu Goražde, a potom u KBC Koševo, gdje je poslije operativnog zahvata zadržan na intenzivnoj njezi.

Operativnim radom na terenu došlo se do saznanja da se u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela može dovesti E.Č. koji je u potpunosti priznao izvršenje tog krivičnog djela, navodi se u saopštenju.