Čistiji i ljepši Toplik

Zambi - 14. februara 2013. 058.ba

Toplik

ROGATICA – Na osnovu dogovora načelnika Opštine Rogatica Tomislava Puhalca i JP „KOMRAD“ Rogatica počelo je čišćenje Toplika, od ušća do izvora. Čišćenje će se takođe uraditi od izvora do ušća u rijeku Rakitnicu.

Rogatičani su pozitivno iznenađeni sa ovom akcijom kojom rukovodi načelnik Puhalac. Troškove čišćenja Toplika snosiće Administrativna služba Opštine Rogatica.

Ovom akcijom je uljepšano srce grada. Za Rogatičane Toplik nije običan potok, nego nešto mnogo više. Možda je i prilika da se ovim putem zamole svi oni koji žive na Topliku i uz obale Toplika da više ne dozvole da se Toplik prlja i da to nije mjesto za odlaganje i bacanje smeća. Ujedno se daje na znanje da će oni koji pokušaju da prljaju Toplik biti sankcionisani od strane nadležne inspekcije.

Poslije čišćenja Toplika na red će doći i potok u Gračanici. Sve su ovo aktivnosti kako bi grad izgledao ljepše i kako bi se zdravije živjelo u Rogatici.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,