Donesena četiri rješenja o rušenju pomoćnih objekata

SRNA - 13. februara 2013. 058.ba

Rogatica

ROGATICA – Urbanističko-građevinska inspekcija opštine Rogatica u 2012. godini donijela je četiri rješenja o rušenju pomoćnih objekata ili dijelova objekata i sedam rješenja o otklanjanju utvrđenih nedostataka.

U toj inspekciji navode da su tokom prošle godine izvršena 84 pregleda objekata.

Urbanističko-građevinski inspektor ove opštine Zdenka Čarkić rekla je Srni da je uglavnom investitorima bespravno izgrađenog ili započetog objekta nalagano naknadno pribavljanje odobrenja za građenje ili lokacijskih uslova.

Prema njenim riječima, podnesena je jedna prijava za utvrđivanje krivične odgovornosti zbog bespravnog rušenja obloženih zidova stare željezničke pruge u vlasništvu opštine, a sačinjena su 32 zapisnika i sedam obavještenja.

Čarkićeva je napomenula da su preostala četiri neriješena predmeta, od kojih su dva pokrenuta po službenoj dužnosti i dva po zahtjevu stranke.

Pripremljene su 53 tenderske dokumentacije i provedeni postupci nabavke robe.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: