Izabrani najbolji sportisti Rogatice za 2012. godinu

Foto: Sreten Mitrović - 23. februara 2013. 058.ba

Najbolji sportisiti Rogatica 2012

Laureati Tanja Marković i Darko Rosić

ROGATICA – Nakon četiri godine pauze na inicijativu načelnika opštine Rogatica Tomislava Puhalca i sportskih radnika okupljenih oko Sportskog društva Mladost obnovljena je sportsko–zabavna manifestacija Plavo veče na kojoj su izabrani najbolji sportisti, sportski kolektivi i sporski radnici ove opštine u protekloj 2012. godini.

Titulom najuspiješnijih su se okitili atletski reprezentativci RS i BiH i članovi AK Rogatica Tanja Marković i Darko Rosić.

Darko Rosić i Tanja Marković

Darko Rosić i Tanja Marković

Najbolji sporstki kolektiv je karate klub Rogatica dok je za najboljeg sportskog radnika-trenera izabran Dejan Mićević iz AK Rogatica.

Izabrani su i najbolji pojedinci po sportskim granama: Nenad Tošović (fudbal), Gordan Tešević (košarka), Dejana Kulić (rukomet), Dragana Nerić (odbojka), Glorija Gluhović (karate), Anđela Razdeljac (stoni tenis), Tijana Batinić (streljaštvo), Zdenko Brusin (planinarstvo), Dragoslav Ivanović (šah), Srđan Rajak (ribolov).

Prigodne pehare, diplome i novčane nagrade nagrađenima su uručili Mišo Ikonić predsjednik SD Mladost i Darko Novaković VD Načelnik za privredne djelatnosti opštine Rogatica.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,