Odjeća za stanare izbjegličkog centra

SRNA - Radoje Tasić - 19. februara 2013. 058.ba

Humanitarna pomoć u Nezucima

VIŠEGRAD – Više od 50 stanara izbjegličkog centra u Nezucima kod Višegrada dobilo je danas humaniranu pošiljku odjeće, posteljine i pribora za higijenu, koja je stigla iz Amerike.

Humanitarnu pomoć dopremila je Organizacija mladih srpske dijaspore „28. jun“ iz Amerike u okviru donacije medicinske opreme, vrijedne milion američkih dolara.

Predsjednik Opštinske organizacije Crvenog krsta Višegrad Duško Samardžić rekao je da je pomoć dobrodošla, jer sve više izostaje i iz Centra za socijalni rad zbog smanjenog priliva materijalnih sredstava.

Kooridnator akcije pod nazivom „Srpske zemlje srpski rod“ za Republiku Srpsku Vanja Petrović podsjetila je da je medicinska oprema nedavno podijeljena Domu zdravlja i Zavodu za zaštitu ženske djece i omladine u Višegradu i Kliničkom cetnru u Foči.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , , ,