Odložen dolazak Novaka Đokovića u Andrićgrad

07. februara 2013. 058.ba

Novak Đokovic

ANDRIĆGRAD – Posjeta Novaka Đokovića Andrićgradu, koja je bila najavljena za sutra, otkazana je zbog jake prehlade slavnog srpskog tenisera, izjavio je Srni idejni tvorac grada od kamena Emir Kusturica.

„Novak Đoković, nažalost, neće sutra posjetiti Andrićgrad zbog jake prehlade. On se izvinjava svima koji su ga očekivali i poručuje da će Andrićgrad posjetiti čim se oporavi i bude imao prvi slobodan termin“, rekao je Kusturica.

Đoković je trebalo sutra da posjeti grad od kamena i da se na Trgu Nikole Tesle i Andrićevog spomenika obrati građanima Višegrada i susjednih gradova. Planirana je i kratka konferencija za novinare Đokovića i njegovog domaćina Kusturice.

Programom posjete bilo je predviđeno i da Đoković pogleda Kusturičin film „Pravoslavlje“ koji je sniman prošle godine u Hercegovini i gdje Emir glumi monaha koji se svaki dan penje na brdo sa torbom kamenja.

Poslije projekcije filma, u holu bioskopa, Kusturica je trebalo da Đokoviću uruči ključeve Andrićgrada i zlatnik, čime bi najbolji sportista postao i počasni građanin grada od kamena.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: