Održana izborna skupština Teniskog kluba Foča

foca24.info - 25. februara 2013. 058.ba

Teniski klub Foča

FOČA – Na sjednici Izborne skupštine TK Foča, koja je održana 22.02.2013. godine, konstituisana je nova skupština kluba, a raspravljalo se i o drugim tačkama dnevnog reda.

Pored osam članova ranijeg saziva, u skupštinu su izabrane osobe koje su u dosadašnjem periodu pomogle rad kluba. Za predsjednika skupštine je izabran Petrović Aleksandar.

Donesena je odluka da izbor Predsjednika kluba i članova Upravnog odbora obave organi vlasti opštine Foča.

Članovi skupštine TK Foča su izrazili nadu da će u narednom periodu Klub imati stabilniju finansijsku situaciju, što je bio osnovni nedostatak u radu u proteklom periodu.

Skupština je, kao najveće rezultate Kluba, istakla školu tenisa koja radi tokom cijele godine, a koju vodi licencirani trener, nastupe takmičara na turnirima u zemlji i inostranstvu, organizovanje zvaničnih turnira u našem gradu, te činjenicu da Klub ima i licenciranog teniskog sudiju.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,