Počelo postavljanje novih tabli sa nazivima višegradskih ulica

Opština Višegrad - Z.Žuža - 26. februara 2013. 058.ba

Table za ulice

VIŠEGRAD – Nazivi svih višegradskih ulica i naselja ovih dana će biti obilježeni novim tablama, a građanima i predsjednicima zajednica etažnih vlasnika biće uručene nove tablice sa brojevima ulaza u zgrade i privatne kuće. Za nabavku novih tabli sa nazivima ulica i tablica sa kućnim brojevima izdvojeno je 15.000 maraka iz budžeta opštine Višegrad.

– Za postavljanje tabli sa nazivima ulica i naselja zaduženo je višegradsko preduzeće „Komunalac“, rekao je Šef kabineta načelnika opštine Višegrad Neđo Savić i dodao da je angažovaana grupa omladinaca koja će podijeliti tablice sa kućnim brojevima svim vlasnicima privatnih kuća i predsjednicima zajednica etažnih vlasnika.

Savić je pojasnio da vlasnici kuća i predsjednici zajednica etažnih vlasnika imaju obavezu da sami postave tablice sa brojevima na vidnom mjestu.

Podjela tablica sa kućnim brojevima već je počela, a radnici „Komunalca“ ovih dana će početi obilježavanje višegradskih ulica novim tablama sa njihovim nazivima.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,