Socijalizacije djece boračkih kategorija

20. februara 2013. 058.ba

Kumbor

VIŠEGRAD – Javni Fond dječije zaštite Republike Srpske i ove godine realizuje projekat „Socijalizacije djece“, saopšteno je iz opštinske Boračke organizacije Višegrad, uz podsjećanje da je u proteklih 11 godina preko BORS-a u projektu učestvovalo oko 2.000 djece.

Projektom je planiran boravak djece iz boračkih kategorija u odmaralištu Kumbor u 13 smjena, od 22. maja do 14. septembra ove godine.

I ove godine ciljna grupa su djeca iz kategorije ratnih vojnih invalida od prve do četvrte kategorije, djeca iz porodica demobilisanih boraca koji se nalaze u stanju socijalne potrebe, kao i djeca žrtava rata.

Javni konkurs za izbor najpovoljnijih ustanova i organizacija za realizaciju ovog projekta, kao i za podnošenje zahtjeva roditelja djece iz navedenih kategorija objavljen je u Glasu Srpske 11. februara. Konkurs je otvoren do 12. marta ove godine, a dodatne informacije mogu se dobiti u opštinskoj Boračkoj organizaciji Višegrad.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,