Sprovedena jedna od humanitarnih aktivnosti Crvenog Krsta u Čajniču

15. februara 2013. 058.ba

Crveni krst u Čajniču

ČAJNIČE – Humanitarne aktivnosti Crvenog Krsta su mnogobrojne i veoma raznovrsne. Uloga ovakvih aktivnosti je od velikog značaja za cjelokupno društvo. Naime, Opštinska organizacija Crvenog Krsta u Čajniču, sprovela je ovih dana jednu od svojih humanitarnih aktivnosti, a riječ je o konkretnoj pomoći u vidu prehrambenih proizvoda za socijalno ugroženu kategoriju stanovništva.

– „Ovakve akcije, naša Organizacija realizuje tri puta godišnje, te ovim putem pruža dodatnu pomoć onima, kojima je ista najpotrebnija u ovom mjestu. Ovaj put, humanitarnu pomoć, dobilo je 20 korisnika. Riječ je o vrlo skromnim paketima sa hranom, koje je za socijalno ugrožena lica obezbijedio Republički Crveni Krst, a sve u skladu sa svojim mogućnostima“, istakla je Milojka Raković, sekretar ove Opštinske organizacije.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Miroslava Perendija

Rodjena je u Čajniču, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Fakultet Političkih nauka završila je u Banja Luci, gdje je stekla zvanje diplomirani novinar. Radi kao novinar – dopisnik za dnevne novine Dan RS i Radio Foča. Urednik je mjesečnog izdanja Biltena – „Mi volimo Čajniče“.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Miroslava Perendija

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,