Zapažen nastup rogatičkih fudbalera na Mini-maksi ligi „Pale“

Zoran Janković - 11. februara 2013. 058.ba

Škola fudbala u Rogatici

ROGATICA – Rogatički mališani Škole fudbala Fudbalskog kluba „Mladost“ Rogatica i ove godine bilježe zapažen nastup na Mini-maksi ligi „Pale“ koja polako prerasta u tradicionalnu. Naime, već godinama se u okviru nje kale najmlađi fudbaleri iz Republike Srpske i Federacije BiH, a ove godine učestvuje 51 ekipa.

Rogatičani rođeni 2001. godine u svojoj kategoriji već su obezbijedili učešće u polufinalu lige.

Godinu dana mlađi njihovi drugari iz iste Škole fudbala takođe su na dobrom putu da uđu u polufinalni dio takmičenja. Naime, trenutno dijele 3. i 4. poziciju, a bolji iz njihovog duela sa Školom fudbala „Stari grad“ plasiraće se u polufinale. Inače ovo godište (2002.) već dvije godine zaredom veoma uspješno se takmiči i učesnik je finala lige: pretprošle godine bili su prvi, a prošle godine drugi na kraju takmičenja.

Godište 2003. rogatičke Škole fudbala imalo je nešto skromniji učinak i takmičenje su završili na 7. mjestu, što i nije tako loše s obzirom da im je ovo prvo učešće na pomenutom takmičenju.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,