15 džudista iz Višegrada nastupilo na međunarodnom turniru u Trebinju

18. marta 2013. 058.ba

Višegradski džudisti u Trebinju

ZLATO ZA VASILIJA ŠIPČIĆA

VIŠEGRAD – Na međunarodnom Džudo turniru „Miloš Mrdić“, održanom 17. marta u Trebinju, u konkurenciji juniora, u kategoriji do 100 kilograma, zlatnu medalju je osvojio Vasilije Šipčić, član Džudo kluba Višegrad, dok su njegove klupse kolege Miloš Jovanović, u kategoriji preko 100 kilograda i Ognjen Tošović, u kategoriji do 60 kilograma, osovijili bronzane medalje.

U konkurenciji pionira srebrne medalje su osvojili Miloš Stjepanović, a bronzanu Miloš Đuričić.

Na ovom prestižnom takmičenju, među preko 500 džudista iz 50 klubova Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Ukrajine, Republike Srpske i Federacije BiH, učestvovalo je 15 takmičara Džudo kluba „Višegrad“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,