Građani Rogatice predlažu kapitalne investicije

Zoran Janković - 12. marta 2013. 058.ba

Opština Rogatica

ROGATICA – Komisija za planiranje kapitalnih investicija opštine Rogatica, dana 11. 03. 2013. godine (ponedjeljak) otpočela je sa prikupljanjem novih prijedloga projekata za kapitalne investicije za 2013. godinu, kojima će biti dopunjeno, odnosno ažurirano, naredno izdanje Plana kapitalnih investicija za period 2014.-2018. godina.

Komisija ima najiskreniju želju da u ovim aktivnostima učestvuje što veći broj građana Rogatice davanjem svojih prijedloga projekata, kako bi zajedno došli do najboljih rješenja i na taj način poboljšali uslove života i rada na području opštine.

Građani opštine Obrazac mogu preuzeti u portirnici i šalter sali Opštine, kao i na web stranici Opštine Rogatica (www.opstinarogatica.com).

Prijedlozi projekata mogu se predavati u šalter sali opštine Rogatica do 30. 04. 2013. godine do 15 časova, kao i elektronskom poštom na e-mail adresu: kapitalneinvesticije@gmail.com.

Za sve nejasnoće iz ove oblasti, popunjavanje Obrasca prijedloga projekata za kapitalne investicije ili bilo šta drugo građani se mogu obratiti sekretaru Komisije – CIP na tel. 058/416-154 ili lično.

Inače, Opština Rogatica je u okviru GAP projekta, uspostavila trajne mehanizme za dijalog između javnosti, mjesnih zajednica, nevladinih organizacija i lokalne vlasti. To je učinjeno osnivanjem Komisije za planiranje kapitalnih investicija-CIP. Postignuto je bolje planiranje Budžeta, kao i direktno učešće građana u planiranju kapitalnih investicija.

Komisija za planiranje kapitalnih investicija svake godine vrši prikupljanje novih prijedloga projekata za kapitalno investiranje od strane građana, mjesnih zajednica, nevladinih organizacija, kao i svih drugih subjekata sa područja opštine.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: