Mladost poklekla i u Bogutovom selu

31.03.2013.

FK Mladost Rogatica

ROGATICA – U derbiju začelja uspješnija je bila ekipa Mladosti iz Bogutovog sela, koja je minimalnim rezultatom savladala imenjaka iz Rogatice.

Trenutak odluke desio se u 56. minutu kada je gostujući golman Ljubinac u svom kaznenom prostoru oborio Đurđevića a sudija Došlo pokazao na bijelu tačku. Siguran sa 11 metara bio je Lazić za pobjedu domaćeg tima.

Poslije primljenog gola gosti iz Rogatice su bili mnogo opasniji, stvorili su tri-četiri izuzetne prilike koje nisu uspjeli i da realizuju pa su i stadion u Bogutovom selu napustili pognute glave.

Ovim trijumfom ekipa iz predgrađa Ugljevika je najavila bijeg iz opasne zone, dok je ovo Rogatičanima bio treći proljećni poraz nakon koga su se našli u vrlo nezavidnoj situaciji, trenutno su pretposlednji na tabeli sa 17 osvojenih bodova. Istina, tu poziciju dijele sa ekipom Milića koji imaju trenutno bolju gol razliku a iza njih se na poslednjem mjestu nalazi ekipa Jedinstva iz Brčkog.

Mladost (BS) – Mladost(R) 1:0

Strijelac: 1:0 Lazić u 56. min. (11 m).
Stadion: „Pero Mićanović“ u Ugljeviku.
Gledalaca 200.
Sudija: Slađan Došlo (I. Sarajevo).
Žuti kartoni: Đokić, Blagojević, Lazarević, Tonković, Đurđević (Mladost BS), Nikolić, Tošović, Ljubinac i Ćebić (Mladost R).

Mladost (BS): Đokić, D.Lazić (od 76. Bogićević-), Lazarević, S.Lazić, Jovanović (od 87. Božić-), Mitrović, Tonković (od 59. Miljković), Simikić, Đurđević, Blagojević, Jokić.

Mladost (R): Ljubinac, Obradović, Ćaćić, Bjelaković, Nikolić, Balčaković, Mihajlović, Zimonjić, Sokolović, Tošović i Ćebić.