Odbornici razmatraju plan asfaltiranja lokalnih puteva

foca24.info - 27. marta 2013. 058.ba

Opština Foča

FOČA – Fočanski parlament sutra će održati petu redovnu sjednicu. Na dnevnom redu su 32 tačke. Pored ostalog, razmatraće se izvještaji o radu u prošloj i programi rada za ovu godinu opštinskih javnih ustanova: Dječijeg vrtića “Čika Jova Zmaj”, Centra za kulturu i informisanje, Centra za socijalni rad, Doma zdravlja, Apoteke, Muzeja “Stara Hercegovina” i Turističke organizacije.

Na sjednici bi trebali biti usvojeni programi zajedničke komunalne potrošnje i uređenja građevinskog zemljišta, kojima se za ovu godinu definišu prioriteti po mjesnim zajednicama, kao što su sanacija i asfaltiranje lokalnih puteva i gradskih ulica, popravka i izgradnja vodovoda i kanalizacije, održavanje i postavljanje rasvjete, čišćenje i uređenje grada.

Na dnevnom redu je i informacija o stanju bezbjednosti u opštini Foča za 2012. godinu, te informacija o stanju u oblasti poljoprivrede.

Sjednica je zakazana za sutra u 10 časova, uz prenos na Radiju Foča.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,