Popularni srpski modni brend uskoro u Višegradu

07. marta 2013. 058.ba

Dve šmizle

BUTIK NAKITA “DVE ŠMIZLE”

VIŠEGRAD – U Višegradskoj glavnoj ulici Kralja Petra Prvog, kod Foto-Zvezde, počinje sa radom specijalizovani butik “Dve Šmizle”.

Radi se o specijalizovanoj radnji u kojoj će se moći kupiti popularni brend nakit „Dve Šmizle“, koji kombinujući neodoljivu eleganciju, zavodljivi dizajn, naročiti kvalitet, zavodljiva romantiku i pristupačne cijene. Nakit “Dve šmizle” naglašava ženski istančani ukus i svaku drugu osobinu koju ona posjeduje, a koja je čini posebnom. U prodajnom asortimanu nalaze se oglice, minđuše, narukvice, torbe i drugi ukrasni predmeti, koji se prave od najfinijih materijala, kao što su SWAROVSKI ELEMENTI, poludrago kamenje, staklo.

Metalni elemeti koji se koriste su isključivo bez nikla, tako da ne postoji mogućnost alergijskih reakcija.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,