Preventivne aktivnosti AMD „Višegrad“

06. marta 2013. 058.ba

Traktor

DOBAR DOMAĆIN – BEZBJEDNI TRAKTORI

VIŠEGRAD – Auto-moto društvo „Višegrad“, u saradnji sa saobraćajnom policijom, do 10. marta provodi preventivnu akciju „Dobar domaćin, bezbjedni traktoristi“.

Uz vozače traktora specijalni letci će se dijeliti i vlasnicima zaprežnih vozila.
Cilj akcije je da se vozači traktora upoznaju sa neposrednim opasnostima, učešćem u saobraćaju, posebno u vrijeme predstojećih intenzivnih poljoprivrednih radova.

Iz Auto-moto društva „Višegrad“ podsjećaju vlasnike traktora da su po Zakonu, na javnom putu, obavezni koristiti žuto rotaciono svjetlo. Zakonom je propisano da su vlasnici zaprega na javnom putu, od prvog sumraka, obavezni nositi svjetloodbojne prsluke.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,