Uručena pomoć Zorici Pecirep

SRNA - Radoje Tasić - 09. марта 2013. 058.ba

Zorica Pecirep

ANDRIĆGRAD – Grupa mladih, zaposlenih u Andrićgradu u Višegradu, predala je danas humanitarnu pomoć u hrani samohranoj majci sa četvoro djece Zorici Pecirep.

Zorica kaže da su joj jedina „sigurna“ primanja 35 KM, koje dobija kao dječiji dodatak za najmlađe dijete i da bukvalno preživljava od pomoći dobrih i humanih ljudi.

„Stanodavci su me obavijestili da kuću moram napustiti u martu, a ako mi se ne izađe u susret, ne znam gdje ću s djecom“, rekla je Zorica Pecirep.

Ona je zahvalila mladima iz Andrićgrada koji su joj donijeli poklon i režiseru Emiru Kusturici.

Jedan od omladinca iz Andrićgrada Nedeljko Perišić rekao je da su u gradu od kamena za težak život Zorice Pecirep saznali na lokalnom radiju, a kada su je posjetili i pitali šta joj je najpotrebnije, ona je rekla baš hrana.

„Profesor Kusturica je poručio Zorici da od sada nije sama i najavio da će pri Andrićgradu osnovati fondaciju za pomoć djeci sa posebnim potrebama, socijalno ugroženima i nadarenim dječacima i djevojčicama kojima roditelji ne mogu da obezbijede novac za dalje školovanje“, rekao je Perišić.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,