Vuković podnio ostavku

29.03.2013.

Stadion FK Sutjeska

FOČA – Zaista neočkivano, kad je ekipa Sutjeske konsolidovala redove i uspiješno startovala u proljećnoj polusezoni, kao grom iz vedra neba stigla je vijest da je predsjednik kluba Radisav Vukovič podnio neopozivu ostaku. On je pismenim putem obavijestio članove Upravnog odbora kluba da se povlači sa mjesta vodećeg čovjeka u Upravi Sutjeske.

– Imao sam zaista veliku želju da zajedno sa saradnicima iz Upravnog odbora vratimo Sutjesku na stare staze uspijeha. Nažalost došlo je do razilaženja u stavovima unutar Uprave, nisam želio da mi se serviraju nametnuta rješenja i to je jedini razlog mog odlaska. Siguran sam da ova odluka neće uticati na rad ekipe i stručnog štaba. Oni nemaju nikakve veze sa ovim što se desilo, imamo dobar tim i siguran sam da će ostvariti sve zacrtane zadatke – rekao je Radisav Vuković sad već bivši predsjednik FK Sutjeske.

Do nove skupštine ulogu VD predsjednika će preuzeti dosadašnji potpredsjednik Miloš Lazović koji je bio na čelu fočanskog pevoligaša kada su 1997. godine ostvarili veliki uspijeh i plasirali se po prvi put u I ligu RS.

Danas Sutjesku očekuje veoma važan meč protiv Modriče Mksime a u klubu su ubijeđenji da se dešavanja iz proteklih dana neće odraziti na ekipu kojoj je u narednom periodu jedini cilj opstanak u eliti RS.