Za rekonstrukciju vodovoda 6.052.422 KM

SRNA - 16. marta 2013. 058.ba

Vodovod i kanalizacija za budućnost

Foto arhiva

ROGATICA – U opštini Rogatica u toku je javna rasprava o Nacrtu odluke o kreditnom zaduženju kod Evropske investicione banke za rekonstrukciju vodovodnog i kanalizacionog sistema u ovoj opštini, a ukupna vrijednost projekta je 6.052.422 KM.

U administrativnoj službi ove opštine Srni je rečeno da građani u šalter sali opštine mogu izvršiti uvid u nacrt ove odluke i projektni plan vodovodnog i kanalizacionog sistema, a svoje primjedbe upisivaće u svesku u šalter sali.

Prema njihovim navodima, 50 odsto sredstava biće kreditno zaduženje kod Evropske investicione banke, 35 odsto će biti donatorska sredstva i bilaterarni grantovi Vlade Republike Srpske, dok će 15 odsto sredstava biti obezbijeđeno u budžetu opštine.

Nacrt odluke je prihvaćen na sjednici SO, a implementacija projekta planirana je do 2015. godine.

U okviru projekta predviđena je rekonstrukcija dijela postojećeg vodovodnog sistema u urbanom dijelu opštine, kao i izgradnja novih vodovodnih sistema u prigradskim i ruralnim naseljima.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: