April – mjesec čistoće

Opština Višegrad - J.Borovčanin - 11. aprila 2013. 058.ba

Višegrad - Drina

VIŠEGRAD – Obavještavaju se građani da je opština Višegrad donijela odluku o proglašenju mjeseca čistoće u periodu od 15. aprila do 15. maja 2013. godine na teritoriji opštine Višegrad.

Pozivaju se Ustanove, Preduzeća, preduzetnici, Z.E.V.-a stambenih zgrada i vlasnici individualnih objekata, škole sportske i nevladine organizacije, te ekološka udruženja da pristupe uređenju dvorišta, zelenih površina, živih ograda, drvoreda i cvijetnjaka ljetnih bašta da uzmu učešće u ovoj akciji kako bi dali doprinos ljepšem izgledu opštine Višegrad.

Namjera je da se u okviru mjeseca čistoće uklone zaostale plakate sa fasada stambenih zgrada i drugih objekata, stoji u Odluci opštine Višegrad.

Cilj akcije je da se raznim aktivnostima, dobrovoljnim akcijama koje će biti koordinirane sa aktivnostima komunalnih službi i preduzeća u Višegradu da sjaj i imidž uredne i privlačne turističke destinacije.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: