Narodna biblioteka „Branko Ćopić“ obilježila „Svjetski dan knjige i autorskih prava“

23. aprila 2013. 058.ba

Svjetski dan knjige u Čajniču

ČAJNIČE – Narodna biblioteka „Branko Ćopić“, obilježila je danas „Svjetski dan knjige i autorskih prava“, povodom koga se u proteklih sedam dana održavala i Kreativna radionica na temu „Dočekajmo Vaskrs zajedno“, čiji su učesnici bili mališani od prvog do petog razreda Osnovne škole. Svoju kreativnost, djeca su iskazala u likovnim crtežima i izradi predmeta, za koje su najbolji ovom prilikom i nagrađeni.

Svjetski dan knjige u Čajniču

– „Bilo nam je teško da donesemo odluku i nagradimo samo pojedince, koji su svojim radom pokazali najbolju kreativnost, jer smo imali učesnike od prvog do petog razreda, tako da smo našli neku sredinu i ocijenili, odnosno nagradili one, koji su zaista radili samostalno, a bez ičije pomoći. Imali smo tri nagrade , za tri najkreativnija učenika, koje smo simbolično nagradili sa „knjigom“, a povodom današnjeg“ Dana knjige i autorskih prava „, radi kojeg smo sve ovo pripremili i organizovali. Pored glavnih nagrada, svi učesnici Kreativne radionice, dobili su Zahvalnice u učešću“, rekla je Jelena Tadić, direktorica Narodne biblioteke „Branko Ćopić“ u Čajniču.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Miroslava Perendija

Rodjena je u Čajniču, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Fakultet Političkih nauka završila je u Banja Luci, gdje je stekla zvanje diplomirani novinar. Radi kao novinar – dopisnik za dnevne novine Dan RS i Radio Foča. Urednik je mjesečnog izdanja Biltena – „Mi volimo Čajniče“.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Miroslava Perendija

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,