Osnovci pokrenuli akciju „Stop vršnjačkom nasilju“

focaonline.info - 09. aprila 2013. 058.ba

Savjet učenika Foča

FOČA – Savjet učenika OŠ „Sveti Sava“ iz Foče pokrenuo je akciju nazvanu „Stop vršnjačkom nasilju“.

– Na ovaj način želimo da edukujemo naše učenike o problemu vršnjačkog nasilja da bi dobili školu u kojoj ćemo se svi osjećati sigurno, jer je škola mjesto učenja i odrastanja i iz nje nosimo uspomene za cijeli život. Potrudićemo se da naša iskustva iz škole budu pozitivna jer samo tako imamo šansu da napravimo dobar rezultat – stoji u obavještenju Savjeta učenika OŠ „Sveti Sava“.

– Danas smo održali predavanje i radionicu za učenike 5. razreda. U toku ove i sljedeće sedmice svi razredi će imati priliku da prisustvuju prezentaciji na pomenutu temu koju su pripremili članovi Savjeta učenika, nakon čega će biti realizovana radionica, dok će panoe na sljedećem sastanku izrađivati članovi Savjeta učenika – rekla je Sanja Prodanović, pedagog OŠ „Sveti Sava”.

U okviru svojih aktivnosti članovi Savjeta učenika organizovaće predavanje za učenike svih odjeljenja s ciljem prevencije i sprečavanja nasilja u školi, izradu panoa, te radionicu na temu „Zašto me odbacuju?“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,