Uspjeh mlade rogatičke stonoteniserke

07. aprila 2013. 058.ba

Andjela Razdoljac

Anđela Razdoljac u TOP 16

ROGATICA – Mlada stonoteniserka Mladosti Anđela Razdoljac ostvarila je zapažen rezultat na kvlifikacionom turniru za TOP 16 BiH u juniorskoj konkurenciji koji je održan proteklog vikenda u Ilijašu.

Sedamnaestogodišnja rogatička takmičarka je osvojila treće mjesto i plasirala se na završni turnir koji će se održati 4 i. 5. maja najvjerovatije u Sarajevu.

Potsjećanja radi, Anđela Razdoljac je prije petnaestak dana na seniorskom prvenstvu RS u Banjaluci sa takmičarkom STK Prijedor Sanjom Milojicom u dublu takođe se okitila bronzanom medaljom.

– Dobro sam se pripremala u proteklom periodu i rezultati su počeli da dolaze. Daću sve od sebe i da na završnom turniru odigram kako se od mene očekujem i uđem u najuži krug perspektivnih BiH stonoteniserki. Takođe mislim i da će u skorijem periodu i ekipnoj konkurenciji STK Mladost imati šta da pokaže na BH stonoteniskoj sceni – istakla je mlada Anđela Razdoljac.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,