Bioskop: repertoar od 03. do 09. maja

03. маја 2013. 058.ba

ANDRIĆGRAD – Od 03. do 09. maja posjetioci Multiplexa „Andrićgrad“ moći će da pogledaju filmove „Ledeno doba 4: Pomeranje kontinenata“, „Mrak Film 5“, „Linkoln“ i „Zaborav“.

 

Ledeno doba 4: Pomeranje kontinenata [18:00]
(sinhronizovano na srpski)

Film-Ledeno doba 4

IZVORNO IME: Ice Age: Continental Drif
REŽIJA: Steve Martino, Mike Thurmeier
ŽANR: Animirani
TRAJANJE: 88 min.
GODINA: 2012
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Nakon što vjeverica Skret, kao i uvijek jureći svoj žir, izazove razdvajanje kontinenata, mamut Meni, lenjivac Sid i tigar Dijego upuštaju se u novu avanturu.

Plutajući na ledenom brijegu, odvojeni od ostatka krda, njih trojica pokušavaju da se preko mora vrate kući, a izazovi pred njima su nikada veći – morska stvorenja, nepoznati novi svijet, gusari.

Publika će upoznati i nove junake: Manijevu i Elinu ćerku, sada već buntovnu tinejdžerku, Breskvicu, zatim Sidovu nezgodnu Baku, tigricu Širu i kapetana Trboseka, opasnog vođu gusarskog broda.

Glas Maniju pozajmljuje Nikola Đuričko, Sidu Srđan Miletić, Dijegu Vojislav Voja Brajović, Eli Isidora Minić, a Goran Jevtić i Lako Nikolić oposumima Krešu i Ediju.

 

Vjenčanje godine [18:00]

Film-Vjenčanje godine

IZVORNO IME: The Big Wedding
REŽIJA: Justin Zackham
ULOGE: Robert de Niro, Diane Keaton, Robin Williams, Katherine Heigl, Amanda Seyfried, Susan Sarandon
ŽANR: Komedija
TRAJANJE: 90 min
GODINA: 2013
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Zvjezdana glumačka ekipa vodi vas putevima zapetljanih porodičnih odnosa, a putem će vas nasmijati do suza.

Uvijek se trudimo biti bolji, uspješniji, ljepši na porodičnim okupljanjima, ali trudimo li se toliko da nakon godina i godina što smo razvedeni glumimo da smo opet u braku? U pitanju je vjenčanje na kojem će se okupiti cijela familija.

Hoće li varka proći ili ne, otkriće nam na vjenčanju godine..
Komedija koja će vas istinski oraspoložiti i nasmijati!

 

Grijesi očeva [20:00]

Film-Grijesi očeva

IZVORNO IME: The Place Beyond the Pines
REŽIJA: Derek Cianfrance
ULOGE: Ryan Gosling, Bradley Cooper, Eva Mendes
ŽANR: Kriminalistički
TRAJANJE: 140 min
GODINA: 2012
CIJENA: 3 KM

SADRŽAJ FILMA:

Epska priča koja istražuje neraskidive veze između očeva i sinova. Film prati dvije generacije, četiri muškarca, koji se bore prevladati svoje krvavo naslijeđe. Mistični motorista Luk očajnički se pokušava pomiriti s Rominom, ljubavlju svog života, koja mu je nedavno u tajnosti rodila sina. Pokušavajući osigurati pristojan život svojoj novoj porodici, Luk se odlučuje za pljačkanje banaka. Obzirom na njegove vozačke sposobnosti, bijeg mu nikada nije problem. Na put mu želi stati ambiciozni policajac koji gradi svoju karijeru u lokalnoj stanici. Drama se razvija kroz petnaest godina, dok grijesi iz prošlosti sustižu dvojicu dječaka koji se bore sa vlastitim naslijeđem.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: