Humanitarna akcija za liječenje Gigović Ivana iz Višegrada [VIDEO]

visegrad24.info - 02. маја 2013. 058.ba

Gigović Ivan iz Višegrada

VIŠEGRAD – Dvadesetosmogodišnjak Gigović Ivan iz Višegrada boluje od cerebralne paralize. Jedina nada da se njegovo zdravstveno stanje popravi je operacija matičnim ćelijama, koja treba da se obavi što prije i zbog toga treba da se prikupe određena novčana sredstva u visini od 9400 eura za operaciju u specijalizovanoj klinici u Beču.

Međutim, to su samo sredstva potrebna da bi bila obavljena operacija matičnim ćelijama, ali tu ima i drugih troškova, kao što su putovanje u Beč, boravak, kasnija rehabilitacija.

Ljekari smatraju da Ivan ima velike izglede da se posle obavljene operacije njegove oštećene ćelije obnove i zdravstveno stanje poboljša.

Svi koji žele i mogu da pomognu da se akcija za Ivanovo zdravlje u cjelosti završi uspješno, obezbjeđivanjem sredstava za putne i troškove boravka u Beču, mogu da se jave njegovoj majci Jeleni Gigović na brojeve:
+38758620216 i +38765899318 ili
putem uplate na žiro račun za BiH
562 100 80102636 46 – NLB Razvojna Banka
na ime Gigović Jelena.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , ,