Ivana Plećić u reprezentaciji BiH za kvalifikacije na svjetsko prvenstvo u odbojci

15. маја 2013. 058.ba

Ivana Plećić - OK HE na Drini

PRIZNANjE VIŠEGRADSKIM ODBOJKAŠICAMA

VIŠEGRAD – U okviru priprema za kvalifikacije za svjetsko prvenstvo, u Brčkom se 14. maja okupila ženska seniorska odbojkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine.

Selektor ženske seniorske reprezentacije BiH, Goran Hadžić, pozvao je i Ivanu Plećić, primača Ženskog odbojkaškog kluba HE na Drini iz Višegrada.

Ženska seniorska reprezentacija na pripremama u Brčkom ostaje do 22. maja, kada kreću u Herceg Novi na Kvalifikacioni turnir za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. godine.

Seniorke BiH odigraće prijateljsku utakmicu protiv Crne Gore 23. maja u Herceg Novom.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,