Ministar zdravlja posjetio Andrićgrad

Andrićgrad - 08. маја 2013. 058.ba

Slobodan Stanić

ANDRIĆGRAD – Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, Slobodan Stanić, bio je juče sa porodicom u posjeti Višegradu i Andrićgradu.

U kratkom intervjuu za sajt Andrićgrada nije krio svoje oduševljenje onim što je vidio i onim što se gradi.

– „Ovo je zaista jedno fascinantno mjesto i prosto je za nevjerovati da je Višegrad dobio sve ovo za godinu i par mjeseci. Jedna ideja ovakvih razmjera može proizići samo iz glave velikog uma. Gospodin Kusturica je ovim projektom doprinijeo Višegradu više nego bilo ko u proteklih 100 godina, a možda i više. Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite pruža punu podršku ovom projektu i tu smo da pomognemo na bilo koji način. Otvaranje novih vidika, vraćanje renesanse među ljude koji su zaboravili šta to znači, otvaranje novih radnih mjesta, razvoj turizma i činjenica da Višegrađani imaju priliku da vide poznate ličnosti poput Monike Beluči, Tjeri Fremoa, Odri Totu i dr., su za svaku pohvalu i podršku. Prenesite moje pozdrave Gospodinu Kusturici i recite mu da sam oduševljen i u ime naroda zahvalan na ovom velelepnom zdanju koje podiže i ostavlja Višegradu“, rekao je Slobodan Stanić, ministar zdravlja i socijalne zaštite u Vladi Republike Srpske.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,