Nagrada za predstavu Sava Škobića

13. маја 2013. 058.ba

Nestvarna stvarnost - Savo Škobić

VIŠEGRAD – Na 16. Festivalu dječijeg teatra BiH, koji je održan u Gračanici 10. i 11. maja, “Nagrada za originalnu ideju” dodjeljena je predstavi “Nestvarna stvarnost”, koju je napisao Višegrađanin Savo Škobić, a izveli članovi Amaterskog pozorišta „Neretva“ iz Konjica, u režiji Minje Šurković i Kenana Geže.

Publika u Višegradu ovu predstavu je vidjela u jesen 2001. godine, u izvođenju Dramske radionice „Talija“, a igrali su je i mali amateri iz nekoliko gradova Srbije i Bosne i Hercegovine.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: ,