Nisu se obrukali u Beču

Zoran Janković - 23. маја 2013. 058.ba

Fudbalska škola Mladost u Beču

ROGATICA – Fudbaleri Fudbalske škole „Mladost“ iz Rogatice od 17. do 21. maja boravili su na turniru u Beču. Učestvovalo je 56 selekcija iz petnaestak zemalja iz cijele Evrope: BiH-RS, Srbija, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora, Slovenija, Poljska, Slovačka, Njemačka, Češka, Rumunija, Bugarska, Mađarska, Austrija i Albanija. Utakmice su se igrale na 6 stadiona odlično pripremljenih za igru, a svaki od susreta bio je više nego dobro posjećen.

Dječaci iz Rogatice odigrali su ukupno 7 utakmica, zabilježili su tri pobjede, dva neriješena rezultata, a u dva susreta su poraženi: bolji su bili od Wiđev-a (Poljska), Bijelog polja (Crna Gora) i Austrijske FCA; remizirali su sa osvajačem ovog turnira Wienna-om i beogradskom školom fudbala „Alfa“. Oba poraza pretrpili su već prvog dana turnira i to od Novog Pazara i Kikinde.

Fudbalska škola Mladost u Beču

„Iako je turnir bio za izlazno godište 2001. mi smo otputovali sa 3 dječaka ovog godišta i sa kompletnom generacijom rođenom 2002-ge godine. Mada nam rezultat nije bio u prvom planu zadovoljni smo 15 mjestom. Pa i više nego zadovoljni. Posljednjeg dana turnira utvrđeno je kako je ekipa Tutina imala starije dječake, pa je i naš plasman podignut za jednu poziciju. Koristim se prilikom i da se zahvalim onima bez čije pomoći naši dječaci ne bi nastupili u Beču: Š.G. „Sjemeć“ Rogatica, Opština Rogatica, d.o.o. „Ikonić“, d.o.o. „Slap“ Žepa, Sporsko društvo Rogatica, d.o.o „Vizion“, d.o.o „Rađen“, d.o.o. „Power“, d.o.o. „Ileks“, d.o.o „Despot“, Knjigovodstvena agencija Mirić, d.o.o. „Tehnoprom“, d.o.o. „Art-mermer“, BK Company, caffe „Dionis“, caffe „Roma“ i d.o.o „Montenegros“, – rekao je na kraju izjave za opstinarogatica.com Mladen Simsija, trener Fudbalske škole Mladost Rogatica.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: , , ,