Prijavljeno 577 kandidata

SRNA - 27. маја 2013. 058.ba

Tekstilna industrija

ROGATICA – Na javni poziv opštine Rogatica za rad u Fabrici tekstila „Jasna“ prijavilo se ukupno 577 kandidata, od kojih će 300 biti primljeno i zaposleno u tri smjene.

Prema projektu banjalučkog preduzeća „Nikola Tesla“, čiji je osnivač Vlada Republike Srpske, osim zapošljavanja, predviđeno je i proširenje postojećeg proizvodnog kapaciteta ove fabrike, kao i nabavka nekoliko novih mašina.

U Administrativnoj službi opštine Rogatica Srni je danas rečeno da će u narednom periodu biti izvršena selekcija kandidata i da će svi koji ne budu tekstilne struke biti dokvalifikovani ili prekvalifikovani.

Prema projektu preduzeća „Nikola Tesla“ predviđeno je da 3.000 radnika bude zaposleno u tekstilnoj industriji u Rogatici, Foči, Kalinoviku, Rudom, Čajniču, Višegradu i Novom Goraždu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Ознаке: