6. Simpozijum hirurga

07. juna 2013. 058.ba

Bolnica Foča

FOČA – U ogranizaciji Udruženja hirurga Republike Srpske, Hirurške sekcije Srpskog ljekarskog društva i Univerzitetske bolnice u Foči kao nastavne baze Medicinskog fakulteta u periodu od 20. do 22. juna održaće se 6. Simpozijum hirurga Srbije i Republike Srpske sa međunarodnim učešćem.

Želimo da i ovaj stručni sastanak kao i prethodnih pet bude prilika da iznesemo najnovija iskustva iz oblasti hirurgije, čujemo zanimljiva predavanja vodećih hirurga iz različitih kliničkih centara u našem okruženju kao i predavanja domaćih ljekara.

Očekujemo da u što većem broju dođete na ovaj zajednički sastanak, budete naši gosti kako u zvaničnom dijelu Simpozijuma tako u rekreativnom tokom kojega nastavljamo naše druženje. Foča će i ovaj put da bude dobar domaćin, sa željom da se vidimo, srdačno Vas pozdravljamo.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,