Konferencija beba u Foči u petak 28. juna

Opština Foča - Nataša Miletić - 20. juna 2013. 058.ba

Beba

FOČA – Opština Foča uz saradnju sa Ministarstvom porodice, omladine i sporta kao partnerom i ove godine je učesnik u organizaciji manifestacije „Konferencija beba“, koja će se održati 28.06.2013. godine.

Cilj ove manifestacije je da upozna javnost o nepovoljnoj demografskoj slici u Republici Srpskoj i problemu nedovoljnog rađanja, te da se mladim ljudima da podrška u njihovim nastojanjima da planiraju i osnivaju svoje porodice.

Pravo učešća u izboru Predsjedništva na pomenutoj manifestaciji imaju bebe do dvije godine starosti, odnosno rođene u periodu od 28.06.2011. do 25.06.2013. godine.

Bebe preko dvije godine biće gosti konferencije „Beba-veteran“.

„Najporodica“, porodica sa najviše djece prisutna na konferenciji i što mlađih godišta, biće nagrađena prigodnom novčanom nagradom.

„Konferencija beba“ će se održati 28.06.2013. godine na „Gradskom trgu“ u Foči sa početkom u 19 časova.

Prijave za učešće na manifestaciji „Konferencija beba“ podnose se u šalter sali opštine Foča, svakim radnim danom u periodu od 7 do 15 časova.

Pozivaju se sve bebe i roditelji da svojim prisustvom uveličaju ovu manifestaciju

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: