Odigran „Foča open“ do 10 godina

foca24.info - 18. juna 2013. 058.ba

Mladi teniseri u Foči

FOČA – Na teniskom turniru “Foča open” u kategoriji do 10 godina, najuspješniji su bili Luka Miletić, član TK Foča, Saša Varagić, član TK Bratunac i Veljko Topalović, član TK Foča. Bila je to lijepa smotra tenisa, na kojoj je učestvovalo devet dječaka. Turnir je pokazao da TK Foča raspolaže bogatim potencijalom za budući period.

Igralo se bez ispadanja, po propozicijama TS RS za ovaj uzrast, koje svim učesnicima omogućavaju isti broj mečeva. Dječaci na taj način stiču neophodno iskustvo, a istovremeno se uče fer-pleju. Na kraju se izračunava procenat uspješnosti (odnos osvojenih sa odigranim gemovima), na osnovu čega se proglašavaju najbolji po grupama. Svi učesnici su dobili diplome, a u zavisnosti od rezultata i bodove za rang listu Teniskog saveza RS.

Takmičenjem najmlađih, završen je šesti “Foča open” (jedini turnir iz kalendara TS RS u istočnom dijelu RS), koji je ove godine trajao tri vikenda. Odigrana su dva zvanična turnira (do 12 i do 10 godina) te jedan revijalni za stariji uzrast. Teniski klub Foča opravdao je povjerenje Teniskog saveza RS, pokazavši da se i na istoku Srpske mogu uspješno organizovati zvanična teniska takmičenja.

Učesnici turnira

Foča open do 10 godina odigran je u subotu na terenima na Ušću. Raskošni teniski talenat pokazali su: Viktor Adžić , Aleksa Kunarac, Saša Varagić, Andrej Bokonjić, Mihajlo Čančar, Dejan Fundup, Veljko Topalović, Marko Mališ i Luka Miletić.

Upis u školu tenisa

Školski je raspust i pravo je vrijeme za tenis. TK Foča vrši upis novih članova u školu tenisa. Zainteresovani dječaci i djevojčice mogu se upisati na teniskim terenima ili na telefon 065 290 307.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,