Studijska posjeta Andrićgradu

UIS - 14. juna 2013. 058.ba

Andrićgrad

ANDRIĆGRAD – Studentski parlament Univerziteta u Istočnom Sarajevu organizuje studijsku posjetu studenata UIS-a Andrićgradu 27. juna 2013. godine. Besplatan prevoz obezbjeđen je iz svih deset Univerzitetskih centara.

Tokom jednodnevne posjete Andrićgradu studenti će imati priliku da se detaljno upoznaju sa svim sadržajima koje trenutno nudi najpopularnija turistička destinacija u Srpskoj koja je posvećena jedinom srpkom nobelovcu Ivi Andriću.

U večernjim časovima popularna avangardna beogradska rok grupa Van Gog održaće veliki koncert. Ovo će biti njihov drugi nastup za studente Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Besplatan prevoz obezbjeđen je iz svih univerzitetskih centara UIS-a. Neophodno je da se studenti, zainteresovani za posjetu Andrićgradu, prijave kod svojih studentskih predstavnika.

Iz Studentskog parlamenta poručuju studentima da je i koncert Van Goga, kao i ulaz u Andrićgrad potpuno besplatan i da je sve što treba da ponesu tog 27. juna, dobro raspoloženje.

Sve dodatne informacije o studijskoj posjeti studenata UIS-a Andrićgradu biće poznate naknadno.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,