Zakazana Skupština Drine HE

24. juna 2013. 058.ba

FK Drina

VIŠEGRAD – Nakon što su ostvarili zacrtani cilj i u proteklom prvenstvu zauzeli mjesto u sredini tabele fudbaleri Drine HE su već odavno na zasluženom odmoru.

Ovih dana uveliko traju pripreme za skupštinu koja će se održati u srijedu 26. juna nakon koje će biti razrješene mnoge nedoumice što se tiče višegradskog prvoligaša.

Dosadašnji kormilar Drine HE Marko Vidaković očekuje da će najveći organ kluba donijeti značajne odluke.

– Skupština definitivno treba da iskristališe sve što nas očekuje u narednom periodu. Naravo biće donesena odluka ko će i pod kojim uslovima predvoditi ekipu sa trenerske klupe a potom će se odrediti i termin početka priprema. Mislim da će većina igrača iz proteklog prvenstva ostati na okupu sa izuzetkom Gedeona Guzine koji je na probi u Slaviji i njegov status nije riješen i Nebojiše Sekulovića koji će radi ličnih obaveza napustiti klub. Drina HE se uglavnom oslanja na vlasiti igrački kadar ali svakako da bi Uprava pred novi šampionat trebala angažovati tri-četiri kvalitetna igrača na određenim pozicijama i onda bi naši fudbaleri ispunili sve što se od njh bude očekivalo. Prevashodni cilj i u budućnosti je da Drina HE postane i ostane stabilan prvoligaš – zaključio je Vidaković.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slaviša Vukašinović

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slaviša Vukašinović

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,