6. jula Osma „Višegradska regata“

01. jula 2013. 058.ba

Višegradska regata 2012

Foto arhiva

ZAJEDNO ZA ČISTIJU I LjEPŠU RIJEKU DRINU

VIŠEGRAD – U subotu, 6. jula Ekološko udruženje „Drin-tim“ organizuje Osmu po redu „Višegradsku regatu“, pod sloganom „Zajedno za čistiju i ljepšu rijeku Drinu“.

Polazak učesnika regate je u 10 časova od ćuprije na Drini, a dolazak u Stari Brod planiran je iza 12 časova, gdje će posjetiti kapelu i spomen obilježje ubijenim Srbima u Drugom svjetskom ratu, a zatim kamp u Starom Brodu, gdje se organizuju ekološke i sportske aktivnosti.

Povratak u Višegrad planiran je oko 19 časova.

Prijava za učešće na regati se primaju do 5. jula na telefone 058 630-591 i 065 847-604, a sastanak sa učesnicima regate održaće se u petak, 5. jula u 18 časova u kafani „Cap“.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,