Biciklisti stigli na Hilandar

11. jula 2013. 058.ba

Biciklisti na Hilandaru

VIŠEGRAD – Članovi planinarskog društva „Stolac“ biciklističke sekcije Igor Mučibabić i Vladislav Mikavica u nedjelju 30.06. biciklom su krenuli na pokloničko putovanje u manastir Hilandar.

Nakon polaska iz Višegrada u nedjelju u 7 časova ova grupa biciklista krenula je preko Srbije i Bugarske odakle je ušla u Grčku i nakon 10 dana stigla do manastira Hilandar.

Igor i Dado naglašavaju da će u povratku posjetiti Srpsko vojničko groblje Zejtinlik, pa putem preko Makedonije za Republiku Srpsku (BiH) što ukupno sačinjava oko 1800 pređenih kilometara.

Cilj biciklističke sekcije „Stolac“ je posjeta svetinjama kao i promocija cikloturizma i biciklizma kao zdravog načina života.

Pokloničko putovanje su podržali i Opština Višegrad, Andrićgrad, Autometal, AMSRS (Auto-Moto Savez Republike Srpske), Skytech Computers Užice i Pekara Lipa Užice.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,