DJ party u petak

24.07.2013.

DJ party

FOČA – Omladinski pokret Foča organizuje DJ party u petak, 26. jula na parking prostoru Akva parka “Ušće” sa početkom od 22:00h.

Party se organizuje u sklopu manifestacije otvaranja Međunarodnog omladinskog turnira “Football friends” Foča 2013. Nastupiće DJ Alexander De Funk, učesnik Adrenalin DJ Festa na Jahorini koji obećava dobar provod uz kvalitetnu elektronsku muziku.

– Ovogodišnji “Football friends” turnir ulazi u završnu fazu priprema a nama je pripao zadatak da organizujemo zabavni sadržaj u sklopu turnira. Ostvarili smo kontakt sa domaćim DJ-om i garantujemo dobar provod u petak. Što se tiče zabavnog sadržaja za subotu, bili smo u pregovorima sa upravom Akva parka da organizujemo pjena party ali je upravnik Zoran Ćosović bio protiv toga jer organizacija pjena partija košta 500 KM (naš podatak) i kako kaže svakako će u subotu na Akva parku biti prisutno oko hiljadu ljudi te za ovu vrstu zabave nema prostora. Na moju opasku da Akva park treba da pruži mnogo više zabavnog sadržaja za mlade, gospodin Ćosović je izjavio da on nema vremena za organizaciju takvih aktivnosti jer konstantno mora da prati kvalitet vode i rad postrojenja – izjavio je predsjednik Omladinskog pokreta Foča, Mladen Mandić.

Da podsjetimo, na “Football friends” turniru učestvuje 8 ekipa iz Srbije, Crne Gore, Slovenije, Engleske, Holandije kao i domaća Sutjeska.