Dodatne aktivnosti Narodne biblioteke „Ivo Andrić“

09. jula 2013. 058.ba

Dječija igraonica u Višegradu

LjETNA DJEČIJA RADIONICA

​VIŠEGRAD – U okviru Narodne biblioteke „Ivo Andrić“ u Višegradu od prvog jula radi „Ljetna dječija radionica“, u koju su uključena 52 đaka Osnovne škole „Vuk Karadžić“ iz Višegrada, potvrdila je Stojka Mijatović, bibliotekar i koordinator radionice.

​-Ovo je četvrta godina zaredom kako naša biblioteka vlastitim snagama i sredstvima organizuje ovu radionicu i tokom ljetneg raspusta okuplja osnovce i sa njima radi kreativne programe. Zbog izuzetnog interesovanja osnovaca đaci su podijeljeni u dvije grupe, tako da smo angažovali i volontera, profesora književnosti Miljanu Prodan, kaže Mijatovićeva.

Dječija igraonica u Višegradu

​Polaznici „Ljetne dječije radionice“ svakog utorka i petka po dva školska časa aktivno rade likovne i literarne radove, a na posebnim radionicama upoznaju se sa književnošću, geografijom i opštim znanjem.

​Mijatovićeva je najavila da će do kraja radionice, pred početak naredne školske godine, za polaznike biti organizovani izleti u manastir Dobrun i Andrićgrad, te susreti sa višegradskim pjesnicima.

​Za kraj godine planirano je da polaznici „Ljetne dječije radionice“ učestvuju na dječijem maskenbalu.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , , ,