Ilindanski sabor na Zaborku

Opština Čajniče - 17. jula 2013. 058.ba

Zaborak-Čajniče

ČAJNIČE – U organizaciji Opštine Čajniče i Savjeta MZ Zaborak i ove godine organizovaće tradicionalna manifestacija „Ilindanski sabor na Zaborku“ koja će se održati 02.08.2013.godine u mjesnoj zajednici Zaborak, opština Čajniče.

U cilju očuvanja i unapređenja dugogodišnje tradicije održavanja manifestacije „Ilindanski sabor na Zaborku“ Opština Čajniče u saradnji sa Savjetom mjesne zajednice Zaborak ovi putem želi da pozove sve koji su na bilo koji način vezani za Zaborak da svojim prisustvom i druženjem doprinesu što boljoj organizaciji i omasovljenju planirane manifestacije.

Ovo je prilika da se svi „Zaborčani“ okupe na jednom mjestu kako bi se obnovila mnoga stara prijateljstva, ali i pružila prilika novim naraštajima da se upoznaju sa svojim porijeklom i svojim korijenima.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,