Konačno krov nad glavom

opstinarudo.com - 25. jula 2013. 058.ba

Kuće za povratnike u Rudom

RUDO – U okviru projekta „ZP 10“, koji se finansira preko Fonda za povratak Bosne i Hercegovine, trenutno se na području opštine Rudo gradi 12 stambenih jedinica. Za povratnike iz reda bošnjačkog naroda grade se 4 stambene jedinice a 8 jedinica namjenjeno je povratnicima srpske nacionalnosti. Objekti se grade na lokacijama: Staro Rudo, Ravno Setihovo, Strmica, Rosulje i Grabovik.

Ukupna vrijednost ovog projekta je 227890,21 KM i njegova realizacija je započela 2012. godine. Međutim, odabrani izvođač nije ispunio ugovorne obaveze, pa je ugovor raskinut. Nakon ponovljene procedure, izabran je novi izvođač radova firma „Primus“ d.o.o. iz Rogatice.

Prema riječima nadzornog organa Slobodana Mikovića, trenutno je u toku izvođenje armirano-betonskih, zidarskih radova, izrada ploča i krovova. Rok za završetak radova je 60 dana od početka njihovog izvođenja.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: