KUD „Bikavac“ na festivalu u Budimpešti

18. jula 2013. 058.ba

KUD Bikavac

VIŠEGRAD – Članovi folklornog ansambla KUD-a “Bikavac“ iz Višegrada od 19. do 22. jula nastupaju na Drugom Međunarodnom festivalu folklora „Dunavski biseri“ u Budimpešti.

Pored folklorista „Bikavca“, koji predstavljaju Republiku Srpsku i BiH, na ovom festivalu nastupaju folklorni ansambli iz Mađarske, Srbije, Rumunije, Grčke i Bugarske.

Ovo je još jedno priznanje za vrsne folkloriste KUD-a „Bikavac“, koji se za učešće na ovom festivalu zahvaljuju svojim brojnim sponzorima.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Autor: Slavko Heleta

Slavko Heleta, novinar iz Višegrada,

Njegove priloge i emisije možete slušati u programu Radio Višegrada, a tekstove čitati na višegradskim internet portalima, te zvaničnom sajtu opštine Novo Goražde.
Član Redakcije časopisa "Dabar", Mitropolije dabrobosanske i glavni i odgovorni urednik časopisa za duhovnu i kulturnu prosvjetu "Soko", Dobrun.
Njegovu poeziju možete čitati na ličnom internet blogu slavkoheleta.blogspot.com.

Pogledajte sve vijesti čiji je autor Slavko Heleta

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: ,