Načelnik primio sportiste sa MOSI

SRNA - Radoje Tasić - 11. jula 2013. 058.ba

MOSI Višegrad kod načelnika

VIŠEGRAD – Načelnik opštine Višegrad Slaviša Mišković rekao je danas na prijemu za sportiste koji su učestvovali na Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama /MOSI/, održanim u Prijepolju, da je opština ove godine u odnosu na 2012. izdvojila 45 odsto sredstava za sport.

„Svjesni smo šta sport znači za mladog čovjeka, a Višegrad, iako mali grad, uvijek se dičio uspješnim sportisima, klubovima i sportskim radnicima“, dodao je Mišković.

Karatistkinja Svetlana Miličić, osvajač dvije zlatne medalje na MOSI, rekla je da je dosad na ovim igrama osvojila više od 20 odlikovanja „svih boja“ i da je konkurencija na ovogodišnjoj smotri mladosti i sporta iz Srbije, Crne Gore i BiH bila velika.

Odbojkašica kluba „Varda HE“ Dragana Baranac istakla je da je ekipa osvojila bronzanu medalju, iako je igrala protiv timova u kojima igraju poznate reprezentativke zemalja iz kojih dolaze.

Na MOSI u Prijepolju učestvovalo je 3.000 sportista iz 29 opština, a Višegrad je predstavljalo 60 sportista i sportskih radnika.

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Komentari:

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i 058.ba ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Komentari sa takvim sadržajem biće izbrisani, a lažni profili biće banovani.

Oznake: , ,