Nikola Mojović u Zeti

28.07.2013.

Nikola Mojović

FOČA – Sutjeska je ostala bez organizatora igre. Dvadesetdvogodišnji Nikola Mojović jutros je dogovorio – naredne sezone nosiće dres crnogorskog prvoligaša Zete.

Ovaj sjajni igrač par dana se nalazio na Zlatiboru na pripremama sa ekipom iz Golubovaca. Dobrim radom i zalaganjem na treninzima i pripremnim utakmicama uspio je da se nametne Upravi Zete i treneru Mladenu Vikićeviću. Jutros su izrazili želju da ga naredne godine vide u dresu svog kluba, što je Mojović prihvatio.

Detalji i uslovi ugovora, kao i datum potpisivanja, znaće se najkasnije u toku sutrašnjeg dana. Za sada je poznato da će popularni „Moja“ u Golubovcima sigurno ostati godinu dana, s tim što postoji mogućnost da ugovor bude potpisan i na dvije sezone.

Podsjetimo da Mojović iza sebe u karijeri već ima uspješne nastupe za klubove van Foče – novosadsku Vojvodinu, zrenjaninski Proleter kao i Čelik iz Nikšića.

Nikoli Mojoviću želimo sreću u novom klubu, a Sutjesci da što prije nađe adekvatnu zamjenu za ovog vrsnog centralnog veznog igrača, koji je prošle sezone bio jedan od najboljih i nosilac igre Sutjeske.